3/4 8-as sütemény
Desszertek: 3/4 8-as sütemény a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
Tészta: a Ramát a cukorral és a tojással jól összekeverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd ezt is a keverékhez adjuk. Szükség szerint adjuk hozzá a tejet, hogy kézhez nem ragadós, jól nyújtható tésztát kapjunk. Három részre osztva 3 lapban kisütjük. Hamar sül és vigyázni kell vele, mert melegen könnyen törik.
Krém: a kristálycukrot elkeverjük a Ramával és beleöntjük a megfőzött lisztes pudingba, langyosan. Kétfelé osztjuk. Az egyikbe a citrom levét és az előzőleg alaposan megmosott citrom héját keverjük bele, a másikba pedig a kakaót.
Az első lapra kerül a citromos krém, a másodikra a kakaós, a tetejére pedig csokimáz, vagy a maradék krém.
Egy napig hűtőben pihentetjük, másnapra lesz puha.