Feltöltve:

Almapuding

15
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

vaníliaízű pudingpor1 csomag
almalé (100 %-os)400 milliliter
cukor4 evőkanál
hideg habtejszín200 milliliter
piros alma1 darab
baracklekvár2 evőkanál

Desszertek: Almapuding a sok Puding recept közül.

Elkészítés

1

Az almát megmossuk, negyedeljük, magházát eltávolítjuk, majd vékony gerezdekre vágjuk.

2

A pudingot a tasakon lévő használati útmutató alapján, de csak 400 ml almalével elkészítjük. A tetejét fóliával lefedjük, hogy ne bőrösödjön és hagyjuk kihűlni.

3

A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a pudingba. A krémet egy nagyobb vagy négy kisebb desszertes tálba szedjük és elsimítjuk. A tetejét megrakjuk almaszeletekkel és a gyümölcsöt átkenjük baracklekvárral. Így az alma nem fog megbarnulni. A desszertet tálalásig hűtőszekrényben tároljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem