Almás croissant
Almás croissant
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • natúr croissant (töltelék nélküli) - 1 darab
  • alma - 1 darab
  • narancslikőr - 1 evőkanál
  • tojás - 1 darab
  • Ráma - 1 darab
  • citromlé - 1 darab
  • zsemlemorzsa - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk, durvára reszeljük. Kevés Ramát hevítünk és megpároljuk az almareszeléket. Hozzáadjuk a narancslikőrt, a kevés citromlét, majd a felvert tojást és megsütjük.
  2. A croissant felvágjuk és beletöltjük a masszát. Kevés Ramával megpirítjuk a zsemlemorzsát és az almás massza tetejére szórjuk.