Feltöltve:

Almás-diós szelet

60
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A töltelékhez

tojás6 egész
porcukor20 dekagramm
alma reszelve a levével együtt6 darab
darált dió20 dekagramm
sütőpor1 darab
kakaópor1 evőkanál
csokoládés pudingpor1 csomag

A lapokhoz

liszt30 dekagramm
Ráma20 dekagramm
tojássárgája2 darab
porcukor5 dekagramm
citromlé2 evőkanál
sütőpor0.5 csomag

Desszertek: Almás-diós szelet a sok

Elkészítés

1

A lapok hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk. Az első cipót kisodorjuk, majd 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.

2

A tölteléket elkészítjük: az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalókat belekeverjük és a tésztalapra öntjük. A másik cipót kisodorjuk és a töltelékre tesszük. Villával megszurkáljuk és 170 fokos sütőben megsütjük.

3

A kihűlt tésztát csokival bevonjuk. A hozzávalókat vízgőz felett megolvasztjuk, a tésztára öntjük, majd simítjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem