Feltöltve:

Almás krémes

30
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A krémhez

tej0.5 liter
Rama margarin25 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
porcukor15 dekagramm
vaníliás puding (főzős)2 csomag
tojás2 darab

A töltelékhez

őrölt fahéj0.5 teáskanál
cukor10 dekagramm
margarin2 evőkanál
alma1.5 kilogramm

A tésztához

liszt60 dekagramm
tejföl3.5 evőkanál
vaníliás cukor2 csomag
sütőpor1 csomag
tojás2 darab
cukor20 dekagramm
zsír20 dekagramm

Desszertek: Almás krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

A tészta alapanyagait összegyúrom, és három részre osztom. A részeket vékonyra kinyújtom, és egy tepsi alján megsütöm őket.

2

A pudingporhoz 2 evőkanál cukrot keverek, fokozatosan hozzáadom a tejet. Sűrűre főzöm, és belekeverem a tojásokat, majd hűlni hagyom. A margarint a cukorral habosra keverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem.

3

Az almát megreszelem, a cukrot és a fahéjat hozzáadom, majd addig párolom, amíg az alma leve el nem fő.

4

Amikor minden alkotórész kihűlt, egy tésztalapot visszateszek a tepsibe, és rákenem a krémet, ráteszem a következő tésztalapot, és rákenem az almareszeléket. A harmadik lappal lefedem.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem