Almás krémes
120
Közepes
1 fő
favorite_border
0
Hozzávalók
A tésztához
Rama Vajas Íz | 10 dekagramm | |
---|---|---|
liszt | 30 dekagramm | |
cukor | 10 dekagramm | |
sütőpor | 0.5 csomag | |
vaníliás cukor | 1 csomag | |
tojás | 1 darab | |
tej | 1 kevés |
A vaníliás krémhez
Rama Vajas Íz | 10 dekagramm | |
---|---|---|
vaníliás puding | 1 csomag | |
tej | 3 dl | |
porcukor | 15 dekagramm |
Az almás krémhez
Rama Vajas Íz | 5 dekagramm | |
---|---|---|
alma reszelve | 1 kilogramm | |
cukor | 10 dekagramm | |
fahéj | 1 kevés |
Desszertek: Almás krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.
Elkészítés
1
A tészta alapanyagait egy kis tejjel összekeverjük, és 3 lapot sütünk belőlük. A lapokat nem a tepsi belsejében, hanem a felfordított oldalán sütjük meg, hogy késsel egyszerűen a tészta alá tudjunk nyúlni, így könnyen le tudjuk szedni.
2
A vaníliás pudingot tejjel megfőzzük, majd hozzákeverjük a Vajas ízt és a porcukrot.
3
A reszelt almát megdinszteljük, fahéjjal, porcukorral ízesítjük.
4
Az első tésztalapra tesszük az almás krémet, majd a második lapot, arra a vaníliás krémet. Az egészet lefedjük a harmadik lappal. Végül a tetejét megszórjuk porcukorral.