Feltöltve:

Almás krémes

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Krémhez

tej5 dl
Rama margarin25 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
cukor15 dekagramm
vaníliás pudingpor2 púpos evőkanál
tojás2 darab

Töltelékhez

fahéj0.5 teáskanál
cukor10 dekagramm
Ráma2 evőkanál
alma1.5 kilogramm

Tésztához

liszt60 dekagramm
tejföl3 evőkanál
vaníliás cukor2 csomag
sütőpor1 csomag
tojás2 darab
porcukor20 dekagramm
Ráma20 dekagramm

Desszertek: Almás krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

A tészta alapanyagait összegyúrjuk és 3 részre osztjuk. Tepsi nagyságúra kinyújtjuk, majd egyenként megsütjük a tepsi hátoldalán.

2

A krémhez a pudingport elkeverjük a tejjel, megfőzzük és a végén hozzákeverjük a tojásokat és a cukrot, majd hagyjuk kihűlni. A Ramát habosra keverjük a vaníliával, majd a pudinggal összedolgozzuk.

3

Az almát lereszeljük, a Ramával és a cukorral egy edényben puhára pároljuk, majd a fahéjjal ízesítjük. Az egyik lapra rákenjük a krémet, majd befedjük a másik lappal, erre ráhalmozzuk az almás tölteléket, végül befedjük az utolsó lappal. Porcukorral megszórva, szeletelve kínáljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem