Feltöltve:

Almás krémes

access_alarm 60
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskótához

tojásfehérje6 darab
tojássárgája6 darab
víz6 evőkanál
cukor12 evőkanál
liszt12 evőkanál
sütőpor0.5 csomag

Krémhez

alma1.5 kilogramm
vaníliás pudingpor2 csomag
tej8 dl
Ráma25 dekagramm
porcukor15 dekagramm

Díszítéshez

csokoládéreszelék1 darab

Desszertek: Almás krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, a levét kinyomkodjuk. Egy közepes méretű tepsit kibélelünk és lerakjuk az aljára a kinyomkodott almát.

2. lépés

A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a vízzel ,a cukorral, a liszttel és a sütőporral kikeverjük, majd óvatosan beledolgozzuk a keményre vert habot.

3. lépés

A piskótatésztát az almára öntjük és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük, kb. 30 perc alatt.

4. lépés

A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd folyamatosan kevergetve kihűtjük. A Ramát lassú tűzön a porcukorral megolvasztjuk, majd kihűtjük.

5. lépés

A kihűlt pudingot krémesre keverjük a porcukros Ramával.

6. lépés

Ha a piskóta is kihűlt, rákenjük a pudingos krémet úgy, hogy a krém az almára kerüljön.

7. lépés

Tetejét csokireszelékkel díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem