Feltöltve:

Almás orzsatészta

access_alarm 50
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A töltelékhez

alma4 darab
barna cukor2 evőkanál
őrölt fahéj1 teáskanál

A tésztához

finomliszt8 dekagramm
zabpehely4 dekagramm
porcukor3 evőkanál
margarin10 dekagramm

Desszertek: Almás orzsatészta a sok

Elkészítés

1. lépés

A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A lisztből, a zabpehelyből, a cukorból és a margarinből omlós tésztát gyúrunk – kis konyhai keverőgéppel a legegyszerűbb.
Az almát megmossuk, meghámozzuk, a magházát kivágjuk, a húsát felszeleteljük.

2. lépés

Egy tűzálló tálat kikenünk, és az almaszeletekkel kibéleljük.
A barna cukrot és a fahéjat rászórjuk, majd a tésztát egyenletesen rámorzsoljuk.

3. lépés

A sütő középső rácsára tolva 20-25 percig sütjük, amíg az alma meg nem puhul, és a tészta aranybarna nem lesz.
Melegen tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem