Feltöltve:

Almás, rumos puding

access_alarm 60
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

mazsola2.5 dekagramm
darált dió2.5 dekagramm
rum5 cl
kenyér5 szelet
tej2.5 liter
golden alma5 darab
tojás4 darab
1 darab
citrom reszelt héja1 darab
liszt5 dekagramm
cukor10 dekagramm

A forma kikenéséhez

Ráma1 darab

Desszertek: Almás, rumos puding a sok Puding recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A mazsolát 20 percre a rumba áztatjuk. A kenyérszeletek héját levágjuk, a belsejüket felkockázzuk. Az almákat meghámozzuk, a belsejüket kivájjuk, a húsukat kis kockákra vágjuk, majd simára keverjük a lecsöpögtetett mazsolával, a dióval és a rummal.

2. lépés

Mély tálban csipetnyi sóval és a citromhéjjal habosra keverjük a tojásokat. A kenyeret tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és a tojásos keverékhez adjuk, végül fakanállal mindent simára keverünk.

3. lépés

Beledolgozzuk a lisztet és a cukrot, Ramával kikent tortaformába simítjuk a masszát és az almás-mazsolás krémmel befedjük. Meleg sütőben aranyszínűre sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem