A lisztet elmorzsoljuk a Rama margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a 2 tojássárgát, az 1 csipet sót és az 1 dl tejfölt. Alaposan összegyúrjuk, 2 cipót formálunk belőle és hagyjuk 30 percet pihenni.
Amíg a tészta pihen, elkészítjük a tölteléket. Az almákat meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Kézzel kinyomkodjuk belőle a levet, egy fazékba tesszük, hozzáadjuk a 15 dkg kristálycukrot, az ízlés szerinti fahéjat és nagy lángon, folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg a maradék leve is eltűnik.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk az egyik tésztalapot, belehelyezzük a tepsibe, elsimítjuk rajta a tölteléket, majd rátesszük a másik kinyújtott tésztalapot és villával megszurkáljuk.
Felvert tojásfehérjével átkenjük a sütemény tetejét, majd 175 fokon 30 perc alatt készre sütjük.