Feltöltve:

Almás táska

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Ráma200 gramm
liszt300 gramm
víz0.5 dl
ecet, vagy 2 evőkanál kefir1 evőkanál
1 csipetnyi

Desszertek: Almás táska a sok

Elkészítés

1

Ezt a tészta receptet felhasználhatjuk bármely sütikhez. Ha sós süteményhez használjuk, akkor sósabbra készítjük. A hozzávalókat összegyúrjuk és háromszor hajtogatjuk, majd bármilyen töltelékkel tölthetjük.

2

Almás töltelék: 4 db almát lereszelve,mézzel, fahéjjal, kevés citromlével ízesítjük, fedő alatt megpároljuk, majd kihűtjük. A tésztát kisodorjuk, téglalap alakúra vagdossuk, majd a közepére teszünk a töltelékből.

3

A baloldali részt ráhajtjuk, a jobb felől maradt részt bevagdossuk és a tésztára ráhajtjuk. Felvert tojással lekenjük, fahéjas kristálycukorral meghintjük és sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem