Feltöltve:

Almás táska

access_alarm 60
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Ráma200 gramm
liszt300 gramm
víz0.5 dl
ecet, vagy 2 evőkanál kefir1 evőkanál
1 csipetnyi

Desszertek: Almás táska a sok

Elkészítés

1. lépés

Ezt a tészta receptet felhasználhatjuk bármely sütikhez. Ha sós süteményhez használjuk, akkor sósabbra készítjük. A hozzávalókat összegyúrjuk és háromszor hajtogatjuk, majd bármilyen töltelékkel tölthetjük.

2. lépés

Almás töltelék: 4 db almát lereszelve,mézzel, fahéjjal, kevés citromlével ízesítjük, fedő alatt megpároljuk, majd kihűtjük. A tésztát kisodorjuk, téglalap alakúra vagdossuk, majd a közepére teszünk a töltelékből.

3. lépés

A baloldali részt ráhajtjuk, a jobb felől maradt részt bevagdossuk és a tésztára ráhajtjuk. Felvert tojással lekenjük, fahéjas kristálycukorral meghintjük és sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem