Feltöltve:

Almás, tejszínes krémes

30
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

liszt60 dekagramm
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm
tojás2 darab
sütőpor1 csomag
vaníliás cukor2 csomag
tejföl4 evőkanál

krem

tejszín ízű pudingpor2 csomag
tej6 dl
porcukor15 dekagramm
reszelt alma1 kilogramm
fahéj1 darab

Tetejére

tejszín3 dl

Desszertek: Almás, tejszínes krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk és 3 részre osztjuk. A lapokat közepes méretű tepsi hátán megsütjük.

2

Az almát megdinszteljük, ízlés szerint ízesítjük fahéjjal és kihűtjük. A pudingot megfőzzük a 6 dl tejben, a Ramát habosra keverjük a porcukorral, majd kanalanként hozzáadjuk a kihűlt, tejszínes pudingot.

3

A lapot megkenjük a tejszínes krémmel, majd közvetlenül rátesszük a párolt alma felét. Megint lap, megkrémezzük, rátesszük a maradék almát és a harmadik lapot ráfordítjuk.

4

Tetejére rákenjük a felvert tejszínt és csak másnap szeleteljük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem