Feltöltve:

Almás, tejszínes krémes

access_alarm 30
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

liszt60 dekagramm
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm
tojás2 darab
sütőpor1 csomag
vaníliás cukor2 csomag
tejföl4 evőkanál

krem

tejszín ízű pudingpor2 csomag
tej6 dl
porcukor15 dekagramm
reszelt alma1 kilogramm
fahéj1 darab

Tetejére

tejszín3 dl

Desszertek: Almás, tejszínes krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk és 3 részre osztjuk. A lapokat közepes méretű tepsi hátán megsütjük.

2. lépés

Az almát megdinszteljük, ízlés szerint ízesítjük fahéjjal és kihűtjük. A pudingot megfőzzük a 6 dl tejben, a Ramát habosra keverjük a porcukorral, majd kanalanként hozzáadjuk a kihűlt, tejszínes pudingot.

3. lépés

A lapot megkenjük a tejszínes krémmel, majd közvetlenül rátesszük a párolt alma felét. Megint lap, megkrémezzük, rátesszük a maradék almát és a harmadik lapot ráfordítjuk.

4. lépés

Tetejére rákenjük a felvert tejszínt és csak másnap szeleteljük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem