A Ramát a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a 2 tojássárgát, a lisztet, a darált diót és a kakaót. A 8 tojásfehérjét kemény habbá verjük és azt is a masszához adjuk. Óvatosan összekeverjük, vigyázva, hogy a habot ne verjük szét, majd a tésztát Ramával kikent és liszttel beszórt, 25x35 cm-es tepsibe tesszük. 180-200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. A megmaradt 6 tojássárgát 6 evőkanál kristálycukorral sűrű krémmé keverjük. Rákenjük a majdnem kész süteményre és visszatesszük a sütőbe. 160 fokra csökkentjük a hőmérsékletet és a tésztát a továbbiakban inkább szárítjuk, mint sütjük, egészen addig, amíg egy kicsit roppanós nem lesz a krém teteje. Az álomsütit hűtőbe tesszük, mert hidegen még finomabb. Hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk. Máz: a mázhoz a kristálycukrot a kakaóval, a vízzel és a rummal a tűzhelyen sűrű masszává forraljuk. Amikor kihűlt, kikeverjük a Ramával és a kihűlt süteményre kenjük.