A tojássárgákat a cukorral és a vízzel jó habosra keverem. Egy 27x37 cm-es tepsit kikenek és lisztezek, a sütőt bekapcsolom 180 fokra. A lisztbe rakom a sütőport, a kakaót és az egészet jól összekeverem, majd a tojásos masszához szitálom. Ismét jól összekeverem az egészet és a tepsibe öntöm.
Berakom sülni, de csak 20 percre. Ennyi idő alatt össze kell állítani a krémet.
A tojásfehérjéket gőz fölött felverem habnak és ha már kezd keményedni, akkor apránként hozzáadom a porcukrot is, majd azzal is keverem tovább.
A tejből és a pudingporból egy kevés cukorral kemény pudingot főzök. Nagyjából egyszerre kell elkészíteni őket, mert a forró pudingba kell belekeverni a tojásfehérjehabot. Nagy lapáttal óvatosan keverem, hogy a hab ne törjön nagyon össze.
Ha a tészta már 20 perce sül, akkor kiveszem. A tésztára egyenletesen rásimítom a pudingos habot. Ezzel visszateszem még 15 percre sülni, változatlan hőmérsékleten.
Ha kész, akkor megvárom hogy kihűljön és a tejszínből felvert habot az egész tetejére simítom, majd csokit reszelek rá. Jó étvágyat kívánok hozzá.