Ananászos finomság
Desszertek: Ananászos finomság a sok
Elkészítés
1
Az ananászt kis darabokra vágjuk, a pudingport kevés tejjel és cukorral csomómentesre keverjük. A maradék tejet, valamint a 2,5 dl ananászlét felforraljuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a feloldott pudingport. Folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. Ebbe a krémbe keverjük bele az ananászdarabokat. A formát hideg vízzel kiöblítjük, (én, folpackkal béleltem ki). A babapiskótákat ananászlével meglocsoljuk. A formába beleöntjük a puding egy részét, ráfektetjük a beáztatott babapiskótát, majd újból pudingréteg következik. Fél napra hűtőszekrénybe tesszük. A képen 3 sor babapiskóta van, mert 28 cm-es formában készítettem és dupla mennyiséggel.