Feltöltve:

Ananászos sütemény

40
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz15 dekagramm
tojás3 darab
tej2 teáskanál
tejszín2 dl
finomliszt20 dekagramm
kókuszreszelék2 dekagramm
1 csipetnyi
sütőpor1 teáskanál
barna cukor10 dekagramm
porcukor2 evőkanál
juharszirup1 evőkanál
tejszínes krémsajt20 dekagramm
szeletelt ananászkonzerv (kb. 37 dkg)40 dekagramm

Desszertek: Ananászos sütemény a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

A Ramát addig keverjük a barna cukorral és a sóval, amíg a cukor fel nem oldódik. Ezután a tojásokat egyenként hozzákeverjük. A lisztben elvegyítjük a sütőport, a Ramás keverékhez adjuk és jól összedolgozzuk.

2

A sütőformát Ramával kikenjük, a tésztát beleöntjük és elsimítjuk. Előmelegített sütőben, 200 °C-on kb. 20 percig sütjük, majd hűtőrácsra téve kihűtjük.

3

Az ananászt lecsepegtetjük. A kókuszreszeléket egy lábasban szárazon aranybarnára pirítjuk, majd egy tálra öntjük és lehűtjük.

4

A tejszínt összekeverjük a porcukorral, felverjük, majd a krémsajtot hozzáadjuk. A sajtos tejszínkrémet hullámvonalban a tésztára kenjük.

5

Az ananász-szeleteket négyfelé vágjuk, megforgatjuk a pirított kókuszreszelékben és a tésztára terítjük.

6

Juharsziruppal, vagy két evőkanál méz és két kávéskanál tej keverékével meglocsoljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

110"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem