Feltöltve:

Ananászos sütemény

access_alarm 40
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz15 dekagramm
tojás3 darab
tej2 teáskanál
tejszín2 dl
finomliszt20 dekagramm
kókuszreszelék2 dekagramm
1 csipetnyi
sütőpor1 teáskanál
barna cukor10 dekagramm
porcukor2 evőkanál
juharszirup1 evőkanál
tejszínes krémsajt20 dekagramm
szeletelt ananászkonzerv (kb. 37 dkg)40 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A Ramát addig keverjük a barna cukorral és a sóval, amíg a cukor fel nem oldódik. Ezután a tojásokat egyenként hozzákeverjük. A lisztben elvegyítjük a sütőport, a Ramás keverékhez adjuk és jól összedolgozzuk.

2. lépés

A sütőformát Ramával kikenjük, a tésztát beleöntjük és elsimítjuk. Előmelegített sütőben, 200 °C-on kb. 20 percig sütjük, majd hűtőrácsra téve kihűtjük.

3. lépés

Az ananászt lecsepegtetjük. A kókuszreszeléket egy lábasban szárazon aranybarnára pirítjuk, majd egy tálra öntjük és lehűtjük.

4. lépés

A tejszínt összekeverjük a porcukorral, felverjük, majd a krémsajtot hozzáadjuk. A sajtos tejszínkrémet hullámvonalban a tésztára kenjük.

5. lépés

Az ananász-szeleteket négyfelé vágjuk, megforgatjuk a pirított kókuszreszelékben és a tésztára terítjük.

6. lépés

Juharsziruppal, vagy két evőkanál méz és két kávéskanál tej keverékével meglocsoljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 110"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 95"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 55"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem