Az arany tésztához a reszelt, cukrozott narancshéjat beáztatjuk a narancslikőrbe kb. 20 percre. A Ramát és a tojások sárgáját a cukorral felhabosítjuk, amíg sűrű krémet kapunk. Hozzáadjuk a narancshéjat és habverővel még legalább 3 percig keverjük. A liszttel elkevert sütőport a krémre szórjuk, lazán összedolgozzuk, majd a tejet lassan hozzáadva simára keverjük az egész krémet.
Az ezüst tésztához a Ramát a cukorral kb. 10 percig keverjük, amíg sűrű krémet kapunk. Fokozatosan hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport és a kókuszreszeléket, majd belekeverjük a tejet, a rumot és a citromlevet. Végül óvatosan összedolgozzuk a keményre vert tojásfehérjével.
A sütőformát kikenjük Ramával, először az arany tésztát öntjük bele, rászitálunk egy vékony réteg kakaóport, majd ráöntjük az ezüst tésztát. Villával többször áthúzhatjuk a két tésztát, hogy márványos legyen. A tésztát előmelegített sütőben, 175 °C-on kb. 1 óra 20 percig sütjük.
Ha a teteje már megsült, a sütési idő lejárta előtt tanácsos sütőpapírral befedni, nehogy megégjen. Tetszés szerint porcukorral, vagy arany és ezüst színű cukorgyöngyökkel díszíthetjük.