Feltöltve:

Aranygaluska

access_alarm 40
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt50 dekagramm
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
élesztő2.5 dekagramm
tojás1 darab
1 csipetnyi
Ráma15 dekagramm
tej2 dl
cukros, darált dió10 dekagramm

Desszertek: Aranygaluska a sok Galuska recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A hozzávalókból puha tésztát készítünk és hagyjuk kelni a duplájára. Kigömbölyítjük, a cukros dióba forgatjuk és így is kelesztjük amíg a tálból, vagy a tepsiből ki nem kel. Forró sütőbe toljuk, utána a hőfokon visszaveszünk és készre sütjük.

2. lépés

Én vaníliasodóval tálaltam. Egyszerűbb változata a vaníliás pudingport kikeverjük kevés tejjel és cukorral, majd 4 dl tejjel felöntjük és sodó állagúra besűrítjük. Vaníliás cukrot még lehet hozzátenni.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem