Feltöltve:

Aranygaluska

40
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt50 dekagramm
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
élesztő2.5 dekagramm
tojás1 darab
1 csipetnyi
Ráma15 dekagramm
tej2 dl
cukros, darált dió10 dekagramm

Desszertek: Aranygaluska a sok Galuska recept közül.

Elkészítés

1

A hozzávalókból puha tésztát készítünk és hagyjuk kelni a duplájára. Kigömbölyítjük, a cukros dióba forgatjuk és így is kelesztjük amíg a tálból, vagy a tepsiből ki nem kel. Forró sütőbe toljuk, utána a hőfokon visszaveszünk és készre sütjük.

2

Én vaníliasodóval tálaltam. Egyszerűbb változata a vaníliás pudingport kikeverjük kevés tejjel és cukorral, majd 4 dl tejjel felöntjük és sodó állagúra besűrítjük. Vaníliás cukrot még lehet hozzátenni.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem