Feltöltve:

Aranygaluska

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor10 dekagramm
darált dió20 dekagramm
Ráma5 dekagramm
rum1 evőkanál
citrom reszelt héja1 darab
tojássárgája2 darab
tej2 dl
cukor10 dekagramm
élesztő3 dekagramm
liszt30 dekagramm
Rama a forgatáshoz5 dekagramm

Desszertek: Aranygaluska a sok Galuska recept közül.

Elkészítés

1

Ha van kenyérsütő, abba csak bele pakolni mindent, és egy dagasztó, kelesztő programra bekapcsolni, (a tejet langyosan, a Ramát olvasztva). Ha megkelt, kis darabokat tépek le a tésztából, és olvasztott Ramába forgatom, majd a cukros dióba és hőálló tálba teszem. A sütőt kb. 50-100 fokra ( légkeveréses) teszem, és a duplájára kelesztem, ha megkelt feltekerem a sütőt 160-170 fokra, és készre sütöm. Nagyon híg vanília pudingot csinálok mellé.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem