Feltöltve:

Aranygaluska

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor10 dekagramm
darált dió20 dekagramm
Ráma5 dekagramm
rum1 evőkanál
citrom reszelt héja1 darab
tojássárgája2 darab
tej2 dl
cukor10 dekagramm
élesztő3 dekagramm
liszt30 dekagramm
Rama a forgatáshoz5 dekagramm

Desszertek: Aranygaluska a sok Galuska recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Ha van kenyérsütő, abba csak bele pakolni mindent, és egy dagasztó, kelesztő programra bekapcsolni, (a tejet langyosan, a Ramát olvasztva). Ha megkelt, kis darabokat tépek le a tésztából, és olvasztott Ramába forgatom, majd a cukros dióba és hőálló tálba teszem. A sütőt kb. 50-100 fokra ( légkeveréses) teszem, és a duplájára kelesztem, ha megkelt feltekerem a sütőt 160-170 fokra, és készre sütöm. Nagyon híg vanília pudingot csinálok mellé.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem