Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel
Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel
  • timer300 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • tej - 1 liter
  • babapiskóta - 2 csomag
  • vaníliás pudingpor - 2 púpos evőkanál
  • vaníliás cukor - 2 csomag
  • édesítőszer (ízlés szerint kristálycukor, barna cukor, stb.) - 1 kevés
  • gyümölcsök - 1 darab

Elkészítés:

  1. A babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba, csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek.
  2. Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk a cukorral és vaníliás cukorral.
  3. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot még melegen, majd gyümölcsöket rakunk rá. Jöhet a következő réteg és ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
  4. A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön.
  5. Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.