Feltöltve:

Babapiskótás-almás édesség

40
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Díszítés

instant kakaópor1 kevés

Babapiskótás réteg

babapiskóta10 darab
tej1 dl
víz1 dl
rum1 evőkanál

Almás réteg

alma5 darab
vaníliás cukor1 csomag
őrölt fahéj1 evőkanál

Pudingos réteg

vaníliás pudingpor1 csomag
tej3 dl
víz2 dl
kristálycukor3 evőkanál

Desszertek: Babapiskótás-almás édesség a sok Piskóta recept közül.

Elkészítés

1

Szükségünk lesz egy kerek üvegtálra, amibe a kész édesség fog kerülni.

2

A babapiskótás réteg készítése: összekeverjük a tejet, a vizet, a rumot és ebben megáztatjuk a babapiskóták mindkét felét, majd szorosan egymás mellé helyezzük az üvegtálban.

3

Elkészítjük az almás réteget és a pudingot is. Az almás réteghez meghámozzuk, kimagozzuk és szeletekre vágjuk az almákat, majd hozzákeverjük a vaníliás cukrot és fahéjat. A pudingot a megadott hozzávalókból elkészítjük.

4

A babapiskótás réteget meglocsoljuk pár evőkanál meleg pudinggal, majd rátesszük a cukros, fahéjas almát. A tetejére ráöntjük egyenletesen elosztva a többi pudingot.

5

Ha kihűlt az édesség, akkor 2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Tálaláskor instant kakaóporral díszíthetjük a tetejét.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem