Babapiskótás mézes
Desszertek: Babapiskótás mézes a sok Piskóta recept közül.
Elkészítés
1
A tésztához a tojást, a Ramát, a cukrot, a mézet és a tejet 2 percig főzzük. A tűzről levéve beletesszük a kakaót, a lisztet és a sütőport, majd tésztává gyúrjuk. Két lapot sütünk belőle tepsi hátán. Krém: a pudingot a cukorral a szokásos módon összefőzzük. A Ramát a porcukorral kikeverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk. Egy tálban összekeverjük a tejet, a rumot és a meggyaromát. Ebbe forgatjuk majd a babapiskótát. Az egyik lapot egy tepsi aljába tesszük, rákenjük a krém felét, a megforgatott babapiskótákkal kirakjuk a krémet, majd a krém másik fele, végül a másik lap. A tetejére olvasztott csokoládé kerül.