Babatorta
Desszertek: Babatorta a sok Torta recept közül.
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk egy tálba, majd egy 28 cm-es kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, hogy a tortát könnyen áttudjuk csúsztatni a tányérra, amin szervírozni fogjuk. A kész masszát belenyomkodjuk a tortaforma aljába, majd hűtőbe tesszük és elkészítjük a krémet. A tejből a cukorból és a tejszín ízű porból pudingot főzünk, ami ha félig kihűlt, akkor hozzákeverjük a Ramát. Ennek a krémnek a felét a gesztenyés masszára simítjuk, majd a piskóta korongokat rárakjuk, erre a felszeletelt őszibarackok és a megmaradt krém kerül. A keményre vert tejszínnel bevonjuk az egészet és díszítjük tetszés szerint. Kicsit eltér az eredeti recepttől, de az ötletadó a fontos.