Feltöltve:

Babatorta

access_alarm 60
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

gesztenye massza1.5 csomag
Ráma15 dekagramm
porcukor10 dekagramm
darált keksz20 dekagramm
tej1 adag

krem

tejszín ízű pudingpor3 csomag
tej1 liter
cukor12 evőkanál
Ráma25 dekagramm
őszibarack konzerv1 doboz
piskótatallér1 csomag

Bevonás, díszítés

tejszín1 darab

Desszertek: Babatorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk egy tálba, majd egy 28 cm-es kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, hogy a tortát könnyen áttudjuk csúsztatni a tányérra, amin szervírozni fogjuk. A kész masszát belenyomkodjuk a tortaforma aljába, majd hűtőbe tesszük és elkészítjük a krémet. A tejből a cukorból és a tejszín ízű porból pudingot főzünk, ami ha félig kihűlt, akkor hozzákeverjük a Ramát. Ennek a krémnek a felét a gesztenyés masszára simítjuk, majd a piskóta korongokat rárakjuk, erre a felszeletelt őszibarackok és a megmaradt krém kerül. A keményre vert tejszínnel bevonjuk az egészet és díszítjük tetszés szerint. Kicsit eltér az eredeti recepttől, de az ötletadó a fontos.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem