Bálint, Valentin napi torta
Hozzávalók
Tésztához
cukor | 25 dekagramm | |
---|---|---|
Ráma | 20 dekagramm | |
tej | 0.5 liter | |
gyümölcstortalap | 1 darab | |
vaníliás pudingpor | 1 darab | |
darabos ananászbefőtt | 1 doboz | |
sárgabaracklekvár | 10 dekagramm |
Díszítéshez
bármilyen gyümölcs vagy befőtt | 0.7 kilogramm | |
---|---|---|
tejszínhab | 1 darab |
Desszertek: Bálint, Valentin napi torta a sok Torta recept közül.
Elkészítés
1
A tortalapot lazán meglocsoljuk, hogy ne ázzon el az ananászlétől. Megkenjük baracklekvárral és rászórjuk az ananászdarabokat.
2
A szokásos módon megfőzzük a pudingot, majd ha langyosra hűlt, habverővel belekeverjük a Ramát.
3
Rásimítjuk a krémet a tortára és ízlés szerint díszítjük. Tejszínhabbal tálaljuk.