A szokott módon kilenc tojásból piskótát készítünk: vagyis a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a sütőporral és a kakaóporral összekevert lisztet, az étolajat, végül a keményre felvert tojásfehérjét. Ramával kikent, lisztezett tortaformába öntjük, majd kb. 190 fokon 35 percig sütjük, de persze ez nagyban függ a sütőtől is. Hagyjuk kihűlni a tésztát, majd 3 részre vágjuk. A krémhez először a réteslisztet összefőzzük a cukorral és a tejjel, majd hagyjuk kihűlni. Külön megfőzünk 2 csomag pudingot 4 dl vízzel és ezt is kihűtjük. A két krémet és a Ramát habosra keverjük. A 2/3 rész krémbe kakaóport keverünk, ennek egy része megy az alsó tortalapra, majd a másik fele a torta külsejére. A másik 1/3 rész krémbe vaníliás cukrot keverünk, ez megy a második tortalapra, plusz kirakjuk banánkarikákkal. Végül tetszés szerint díszítjük kakaóporral, tejszínhabbal, vagy csokimázzal.