Banános fahéjas gofri fagyival
Banános fahéjas gofri fagyival
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • Carte d'Or Creme Caramel jégkrém - 8 gombóc
  • édes gofriszelet - 8 darab
  • fahéj - 1 teáskanál
  • porcukor - 2 teáskanál
  • hámozott banán karikákra vágva - 2 darab
  • pekándió kisebb darabokra vágva - 25 gramm

Elkészítés:

  1. Helyezzük a gofrikat egymás mellé egy nagy tepsibe, szórjuk meg őket egyenletesen fahéjjal, majd porcukorral. Grillezzük sütőben 4 percig, vagy amíg a cukor karamellizálódni kezd.
  2. Osszuk szét a banánkarikákat a gofrik felén, majd süssük tovább 2 percig.
  3. Egy tányérra tegyünk ki egy banánnal megpakolt gofrit, majd fordítsunk rá egy másik szeletet, végül helyezzünk rájuk egy gombóc Carte d'Or Creme Carmel jégkrémet.
  4. A kész fagyis gofrikat díszítsük pekándióval, és azonnal, még melegen tálaljuk.