
- timer90 perc
- moodKözepes
- person1 fő
Hozzávalók:
Piskótához
-
tojás
- 7 darab
-
cukor
- 14 dekagramm
-
liszt
- 15 dekagramm
Krémhez
-
őszibarackbefőtt
- 50 dekagramm
-
őrölt zselatin
- 1 csomag
-
natúr joghurt
- 2 doboz
-
porcukor
- 10 dekagramm
-
vaníliás cukor
- 1 csomag
-
növényi tejszín
- 5 dl
Elkészítés:
- Megsütjük a piskótát a szokásos módon. A zselatint 3 ek. vízben felmelegítjük, majd hozzákeverjük a joghurtot, a cukrot és a vaníliás cukrot.
- A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan a joghurtos krémbe forgatjuk, de teszünk félre belőle a díszítéshez is.
- Végül a lecsepegtetett, apróra vágott őszibarackot is hozzákeverjük.
- Megtöltjük vele a 3 lappá vágott piskótát, majd tetszőlegesen díszítjük.