Feltöltve:

Barackos krémes

40
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskótához

tojás6 darab
cukor12 evőkanál
sütőpor1 csomag
víz6 evőkanál
liszt12 evőkanál

Krémhez

vaníliás pudingpor2 csomag
tej2 dl
Ráma25 dekagramm
tejföl2 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
cukor15 dekagramm

Tetejére

barackkonzerv1 darab
zselatin1 csapott mokkáskanál

Desszertek: Barackos krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

Elkészítjük a piskótát: a tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgába pici cukrot, sót és a sütőport belerakjuk. A fehérjébe három adagban beletesszük a cukrot, majd ha kemény, a sárgáját is kikeverjük, végül beletesszük a vizet és a lisztet. Egy pici fehérjét ezzel csomómentesre keverünk, aztán óvatosan a felvert habot adjuk hozzá és egy lapot sütünk belőle.

2

A krém: a tejben megfőzzük a pudingport, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd ha kihűlt, belekeverjük a tejfölt és kikeverjük a szoba-hőmérsékletű Ramával. A kihűlt tésztára kenjük. Magas falú tepsibe kell rakni, mert ennek a tetejére jön még a barack, amit felkarikáztunk és a zselatinnal leöntöttünk.

3

A zselatint a csomagoláson feltüntetett módon kell elkészíteni és a baracknak a levét kikeverni a vízzel, így finomabb.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem