Ha van 3db 18 vagy 20 cm-es csatos tortakarikánk, akkor annak az alját béleljük ki sütőpapírral. Ha nincs, akkor készítsünk elő egy vagy 2 sütőlemezt, amelyre fektessünk sütőpapírt.
A puha Rama Vajas ízt a porcukorral felhabosítjuk, a tojásokat hozzáadjuk, tovább habosítjuk, végül a sütőporral elkevert lisztet is belekeverjük.
3 db 18-20 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortakarikába öntjük az egyformán elosztott masszát. (ha nincs 3 tortakarinkánk, akkor sütőpapírral bélelt sütőlemez(ek)re 3 egyforma kerek lapot kenünk belőle). 180 ºC-os sütőben aranybarnára sütjük, majd rácsra téve hagyjuk kihűlni a lapokat.
A mascarponét a joghurttal, a porcukorral és a citrom reszelt héjával simára keverjük, kissé felhabosítjuk, végül a citrom levéből egy teáskanálnyit is belekeverünk.
A kihűlt lapokat a krémmel összetöltjük, úgy, hogy a tetejére és az oldalára is jusson.
A tejszínt felmelegítjük, és beletesszük a csokoládébevonót, hogy felolvadjon, majd a puha Rama Vajas ízt és a kakaóport is. Hagyjuk lehűlni, majd rusztikusan csorgatjuk rá a torta szélére.
A szeletelt barackkal a torta tetejét díszítjük, és így tálaljuk.