Feltöltve:

Barackos, pudingos csoda

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

liszt35 dekagramm
porcukor30 dekagramm
sárgabarack (lehet darabos sárgabaracklekvár is)1 kilogramm
sütőpor0.5 csomag
tojás1 darab
tojássárgája2 darab
Ráma15 dekagramm

A pudinghoz

főzős vaníliás pudingpor2 csomag
tej1 liter
cukor6 evőkanál

Desszertek: Barackos, pudingos csoda a sok Puding recept közül.

Elkészítés

1

A lisztet, a sütőport, a porcukrot, a Ramát, az egész tojást és a két tojássárgát elkeverjük, összegyúrjuk. Ujjnyi vastagságúra nyújtjuk és kettészeljük. Az egyik lapot magas falú tepsibe tesszük és ráhelyezzük a sárgabarack-feleket, majd a tetejére illesztjük a tésztalap másik felét. Sütőben eleinte nagyobb (220 fok), majd közepes lángon (170 fok) nagyjából 30 percig sütjük. A vaníliás pudingport hidegen csomómentesre keverjük a tejjel, majd felforraljuk. Miután elkészült, fél percre félretesszük, majd ráöntjük a kész és langyosra hűtött sütemény tetejére. Vigyázat, legyen a tepsinek még elegendő oldalfala, amely megfogja a még viszonylag folyékony pudingot. Fél órát állni hagyjuk, majd fél órát hűtőbe tesszük. Amikor elkészült, kis kockákra vágjuk - a hatás nem marad el.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem