A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk. Kb. egy órára hűtőbe tesszük.
Amíg a tészta pihen elkészítjük a krémet. A pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A barackokat kockázzuk fel. Ha a puding kihűlt, keverjük hozzá a tejfölt, az apróra kockázott barackot és a kemény habot.
A tésztát kivesszük a hűtőből, és ketté vesszük. Az egyik felét tepsi nagyságúra nyújtjuk. Vajazott, lisztezett tepsibe helyezzük, és rásimítjuk a krémet.
Kinyújtjuk a tészta másik felét is, és beterítjük vele a krémet. Villával megszurkáljuk.
175 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Miután kihűlt, porcukorral meghintve tálaljuk.