A hozzávalókat összegyúrjuk, és 6 egyenlő részre osztjuk. Mindegyiket vékonyra kinyújtjuk, baracklekvárral megkenjük és cukrozott, darált dióval megszórjuk. Feltekerjük szorosan, mint a bejglit. Egy nagy tepsibe tesszük. Egyet beleteszünk, mellette egy ujjnyi részt kihagyunk és jöhet a következő tekercs. Ha mindet beletettük a tepsibe, akkor jöhet a csokis massza.
A cukrot a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat és apránként a tejet, végül a sütőporos lisztet. A masszát a tekercsek tetejére öntjük. 180 fokon, 25-30 percig sütjük. A tetejére bármilyen mázat lehet tenni, most citromos máz került a tetejére.
A porcukorral összekeverjük a citromot és a vizet. Egy pár másodpercre feltesszük a tűzre, de nem forraljuk fel, csak kicsit langyosítjuk és máris mehet a tészta tetejére. Hűvös helyen tároljuk.