Feltöltve:

Bokogi szelet

90
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor2 púpos evőkanál
vaníliás cukor2 csomag
tej500 milliliter
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm

Tészta

liszt16 dekagramm
sütőpor1 csomag
cukor17 dekagramm
tojás4 darab
méz2 evőkanál
durvára vágott dió5 dekagramm

Máz

kakaópor2 evőkanál
cukor5 evőkanál
víz5 evőkanál
Ráma8 dekagramm

Desszertek: Bokogi szelet a sok

Elkészítés

1

A lisztet összekeverjük a sütőporral. A tojássárgát habosra keverjük a porcukorral, a mézzel, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket és végül a 4 tojásfehérje keményre vert habját. Ramával kikent, lisztezett, normál méretű tepsibe öntjük, elsimítjuk és megszórjuk a durvára vágott dióval.

2

A tejeben megfőzzük a pudingot a vaníliás cukorral. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukorral habosra kevert Ramához.

3

A tésztát, ha kihűlt, kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.

4

A máz hozzávalóit összekeverjük, majd felfőzzük és ha már besűrűsödött, akkor hozzáadjuk a Ramát, majd a sütemény tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük és 3-4 óra múlva szeleteljük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem