Boleró szelet
Desszertek: Boleró szelet a sok
Elkészítés
1
A tojásokat a cukorral, csipet sóval habosra kikeverem, közben lassan hozzáadom az olajat, és tovább habosítom, majd hozzáadom a tejet, és a sütőporos lisztet. Sütőpapíros sütőlapa teszem, és 180 fokon megsütöm. A tepsi mérete 24X22 cm.
2
Amikor a tészta megsült, még melegen rákenem a cukros tejfőlt, és hagyom a tésztát teljesen kihűlni.
3
Elkészítem a krémet. A vízben a pudingport csomómentesre kikeverem a cukorral, és kis lángon az egészet besürítem, majd hozzáadom az italporokat. Az egészet langyosra hűtöm, és a tejfőlös tésztára rásimítom.
Hűtóbe teszem dermedni, hogy szépen lehessen majd szeletelni.
Bármilyen ízű italporral elkészíthető.