Feltöltve:

Borkalács

access_alarm 0
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

puha Rama30 dekagramm
cukor30 dekagramm
tojás6 darab
tojásfehérje kemény habja6 darab
instant kávé2 teáskanál
őrölt fahéj1 kávéskanál
vaníliás cukor2 csomag
reszelt csokoládé15 dekagramm
vörösbor1 dl
sütőpor1 darab
liszt30 dekagramm

Desszertek: Borkalács a sok Kalács recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral alaposan kikeverjük.
Apránként hozzáadjuk a fahéjat, a kávét, a reszelt csokit, a Ramát, majd ezekkel is összedolgozzuk. Ezután mehet bele a sütőporral elkevert liszt és a vörösbor.

2. lépés

Elég sűrű masszát kapunk és ebbe kell óvatosan beledolgoznunk a tojások felvert fehérjéjét.

3. lépés

Ramával kikent, morzsával behintett őzgerincformában sütjük meg, előmelegített sütőben, közepes lángon.

4. lépés

Fogyasztható melegen, hidegen, langyosan, biztos siker.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 5
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem