Feltöltve:

Borosüveg torta

access_alarm 50
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor12 dekagramm
liszt12 dekagramm
tojás6 darab
víz6 evőkanál
sütőpor1 darab
vaníliás cukor1 csomag

Töltelék

gesztenyepüré50 dekagramm
magozott, apróra vágott meggy2 marék
Ráma10 dekagramm
vaníliás ízű pudingpor1 csomag
tej4 dl

Desszertek: Borosüveg torta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A piskótát megsütöm és még melegen feltekerem konyharuha segítségével. Elkészítem a gesztenyekrémet. Összetöröm és adok hozzá apróra vágott meggyet, hozzákeverem a megfőzött pudingot és az olvasztott Ramával elkeverem.

2. lépés

Ha kihűlt a roládom, megtöltöm vele a piskótát, feltekerem és bevonom a krémmel, majd bevonom cukor fondanttal is.

3. lépés

A fondantom amikor elkészült 3 felé osztottam és beszíneztem zöld- keserű mandula, lilás cherry aromával, a 3. gombócot úgy hagytam.

4. lépés

Levélformát sablon alapján kivágtam és a lila fondantomból kis golyókat formáltam. A címke fehér lett és olvasztott csokival díszítettem.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 5
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem