Feltöltve:

Borosüveg torta

50
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor12 dekagramm
liszt12 dekagramm
tojás6 darab
víz6 evőkanál
sütőpor1 darab
vaníliás cukor1 csomag

Töltelék

gesztenyepüré50 dekagramm
magozott, apróra vágott meggy2 marék
Ráma10 dekagramm
vaníliás ízű pudingpor1 csomag
tej4 dl

Desszertek: Borosüveg torta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

A piskótát megsütöm és még melegen feltekerem konyharuha segítségével. Elkészítem a gesztenyekrémet. Összetöröm és adok hozzá apróra vágott meggyet, hozzákeverem a megfőzött pudingot és az olvasztott Ramával elkeverem.

2

Ha kihűlt a roládom, megtöltöm vele a piskótát, feltekerem és bevonom a krémmel, majd bevonom cukor fondanttal is.

3

A fondantom amikor elkészült 3 felé osztottam és beszíneztem zöld- keserű mandula, lilás cherry aromával, a 3. gombócot úgy hagytam.

4

Levélformát sablon alapján kivágtam és a lila fondantomból kis golyókat formáltam. A címke fehér lett és olvasztott csokival díszítettem.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem