Feltöltve:

Borzas Kata

20
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor27 dekagramm
liszt40 dekagramm
Ráma12 dekagramm
tojás4 darab
sütőpor1 darab
vaníliás cukor1 csomag
reszelt citromhéj1 kevés
baracklekvár2 evőkanál
darált dió12 dekagramm

Desszertek: Borzas Kata a sok

Elkészítés

1

A lisztet a sütőporral, a 12 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral, a Ramával, a citromhéjjal és a tojássárgával jól összedolgozzuk. Kemény tésztát gyúrunk és két részre osztjuk. Fóliába rakjuk és 1 órára betesszük a hűtőbe. Az egyik tésztát belereszeljük a reszelő nagy fokán egy Ramával kikent, lisztezett tepsibe. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd belekeverünk 15 dkg porcukrot, baracklekvárt és darált diót. Ezt a habos krémet rákenjük a reszelt tésztára, majd ráreszeljük a második adag tésztát is. Előmelegített sütőbe tesszük és kb. 35 percig sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem