Feltöltve:

Borzas Kata

access_alarm 20
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor27 dekagramm
liszt40 dekagramm
Ráma12 dekagramm
tojás4 darab
sütőpor1 darab
vaníliás cukor1 csomag
reszelt citromhéj1 kevés
baracklekvár2 evőkanál
darált dió12 dekagramm

Desszertek: Borzas Kata a sok

Elkészítés

1. lépés

A lisztet a sütőporral, a 12 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral, a Ramával, a citromhéjjal és a tojássárgával jól összedolgozzuk. Kemény tésztát gyúrunk és két részre osztjuk. Fóliába rakjuk és 1 órára betesszük a hűtőbe. Az egyik tésztát belereszeljük a reszelő nagy fokán egy Ramával kikent, lisztezett tepsibe. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd belekeverünk 15 dkg porcukrot, baracklekvárt és darált diót. Ezt a habos krémet rákenjük a reszelt tésztára, majd ráreszeljük a második adag tésztát is. Előmelegített sütőbe tesszük és kb. 35 percig sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem