Brownie
Hozzávalók
étcsoki | 15 dekagramm | |
---|---|---|
Rama margarin | 7.5 dekagramm | |
cukor | 10 dekagramm | |
tojás | 3 darab | |
liszt | 3 evőkanál | |
darált dió | 5 dekagramm |
Desszertek: Brownie a sok Brownie recept közül.
Elkészítés
1
A margarint és a csokit vízgőz fölött összeolvasztjuk, majd levéve a vízgőzről, hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a diót, és kanalanként a lisztet.
Sütőpapírral bélelt, kicsi (17 cm) tepsibe rakjuk.
Hideg sütőbe téve, 220 C-ra (alsó-felső sütés) kapcsolva, kb. 15-20 percig sütjük.
Akkor jó, ha a teteje berepedezik már, de a belseje még ragadós, tűpróbával ellenőrizzük.
Fagylalttal, de önmagában is isteni finom.