Brownie
Hozzávalók
cukor | 40 csapott mokkáskanál |
---|---|
sötét kakaópor | 26 dekagramm |
liszt | 14 dekagramm |
Ráma | 10 dekagramm |
tojás | 4 darab |
vaníliás cukor | 2 csomag |
Desszertek: Brownie a sok Brownie recept közül.
Elkészítés
1
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Felolvasztjuk az étcsokit a Ramával. Közben összekeverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a darabolt diót. Ez a mennyiség egy kisebb tepsihez elég, legalábbis ha magasra szeretnénk. Kb. 20 perc alatt készre sütjük. Ennél a sütinél az a lényeg, hogy még tapadjon a fogpiszkálóhoz. Hűlés közben kicsit úgyis szilárdul. Mikor még langyos, vaníliafagyival és csokiöntettel tálaljuk, de anélkül is percek alatt elfogy.