Bugatsa
20
Könnyű
1 fő
favorite_border
0
Hozzávalók
A tésztához
leveles tészta | 1 csomag | |
---|---|---|
tej | 1 liter | |
cukor | 1 pohár | |
búzadara | 1 pohár | |
Ráma | 4 evőkanál | |
vanília kikapart belseje | 1 darab |
A szóráshoz
porcukor | 1 darab | |
---|---|---|
fahéj | 1 darab |
Desszertek: Bugatsa a sok
Elkészítés
1
Feltesszük a tejet a cukorral főni, majd amikor felforrt, állandó keverés mellett beleszórjuk a búzadarát és besűrítjük. Ha kész a krém, félrehúzzuk, beletesszük a vaníliát meg a Ramát és kicsit hűlni hagyjuk. Bekapcsoljuk a sütőt. Amíg előmelegszik a sütő, a tepsi alját egy kevés Ramával kikenjük, majd a leveles tészta felét alulra fektetjük. Rásimítjuk a krémet, majd a másik tésztalappal befedjük és mehet a sütőbe. A sütőből kiszedve, porcukorral és fahéjjal megszórva, langyosan kínáljuk.