Feltöltve:

Bugatsa

20
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

leveles tészta1 csomag
tej1 liter
cukor1 pohár
búzadara1 pohár
Ráma4 evőkanál
vanília kikapart belseje1 darab

A szóráshoz

porcukor1 darab
fahéj1 darab

Desszertek: Bugatsa a sok

Elkészítés

1

Feltesszük a tejet a cukorral főni, majd amikor felforrt, állandó keverés mellett beleszórjuk a búzadarát és besűrítjük. Ha kész a krém, félrehúzzuk, beletesszük a vaníliát meg a Ramát és kicsit hűlni hagyjuk. Bekapcsoljuk a sütőt. Amíg előmelegszik a sütő, a tepsi alját egy kevés Ramával kikenjük, majd a leveles tészta felét alulra fektetjük. Rásimítjuk a krémet, majd a másik tésztalappal befedjük és mehet a sütőbe. A sütőből kiszedve, porcukorral és fahéjjal megszórva, langyosan kínáljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem