Feltöltve:

Bugatsa

access_alarm 20
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

leveles tészta1 csomag
tej1 liter
cukor1 pohár
búzadara1 pohár
Ráma4 evőkanál
vanília kikapart belseje1 darab

A szóráshoz

porcukor1 darab
fahéj1 darab

Desszertek: Bugatsa a sok

Elkészítés

1. lépés

Feltesszük a tejet a cukorral főni, majd amikor felforrt, állandó keverés mellett beleszórjuk a búzadarát és besűrítjük. Ha kész a krém, félrehúzzuk, beletesszük a vaníliát meg a Ramát és kicsit hűlni hagyjuk. Bekapcsoljuk a sütőt. Amíg előmelegszik a sütő, a tepsi alját egy kevés Ramával kikenjük, majd a leveles tészta felét alulra fektetjük. Rásimítjuk a krémet, majd a másik tésztalappal befedjük és mehet a sütőbe. A sütőből kiszedve, porcukorral és fahéjjal megszórva, langyosan kínáljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem