Feltöltve:

Bundázott vaníliás fagyigombócok

15
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Carte d'Or Vanília jégkrém8 gombóc
finomliszt100 gramm
sütőpor2 teáskanál
hideg víz150 milliliter
olaj1 teáskanál
olaj a sütéshez500 milliliter
porcukor a meghintéshez1 kevés

Desszertek: Bundázott vaníliás fagyigombócok a sok Fagyi , Fagylalt recept közül.

Elkészítés

1

Tegyünk egymás mellé 8 gombóc Carte d'Or Vaníliás jégrémet egy sütőpapírral kibélelt tepsire, majd helyezzük őket a fagyasztóba körülbelül egy órára.

2

Készítsük el a bundát. Tegyük a lisztet, a sütőport, az olajat és a vizet egy nagy tálba, majd kézi habverővel keverjük, amíg homogén elegyet nem kapunk.

3

Melegítsük az olajat a fritőzben 180°C-ra. Vegyük ki a fagylaltgombócokat a mélyhűtőből, majd egyesével mártsuk be őket a lisztes masszába, végül egy lyukacsos kanál segítségével óvatosan helyezzük őket a forró olajba. Egyszerre három gombócot süssünk.

4

Az elkészült bundázott gombócokat emeljük ki az olajból és konyhai papírtörlő segítségével itassuk le róluk a felesleges olajat.

5

A még forró gombócokat hintsük meg porcukorral, és azonnal tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem