Feltöltve:

Burgonyás kalács

80
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt40 dekagramm
tojás4 darab
rétesliszt10 dekagramm
főtt burgonya50 dekagramm
1 darab
bors1 darab
fűszersó1 darab
sajt15 dekagramm
gépsonka, vagy ízlés szerinti felvágott15 dekagramm
sütőpor0.5 csomag
étolaj1 darab

Desszertek: Burgonyás kalács a sok Kalács recept közül.

Elkészítés

1

A burgonyát megfőzzük, majd kihűtjük és összetörjük

2

A kétfajta lisztet és a sütőport, az ízlés szerinti sót, borsot elkeverjük. Hozzáadunk 3 egész tojást és 1 tojássárgát, majd a burgonyát. Jól eldolgozzuk.

3

Kétfelé vesszük és kinyújtjuk, mint egy kalácsot.

4

Megkenjük étolajjal, megszórjuk ízlés szerint fűszersóval (én sült burgonyához való fűszersót használtam). Rátesszük a gépsonka szeleteket és megszórjuk reszelt sajttal.

5

Feltekerjük, megkenjük tojásfehérjével, megszórjuk sajttal és megsütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem