Feltöltve:

Citromos szelet

access_alarm 90
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt30 dekagramm
Ráma6 dekagramm
porcukor10 dekagramm
tojás1 darab
szálika1 dekagramm
tej0.5 dl

krem

liszt2 evőkanál
tej2 dl
vanília1 csomag
Ráma15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
citrom reszelt héja és leve1 darab
lekvár1 darab

Tetejére

tojássárgája3 darab
porcukor18 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

30 dkg lisztet, 6 dkg Ramát, 10 dkg porcukrot, 1 tojást, 1 dkg szálikát 1/2 dl tejben felfuttatunk, majd az anyagokat összegyúrjuk, és 3 lapban megsütjük. Krém: 2 evőkanál lisztet 2 dl tejet sűrű krémmé főzünk. 1 cs vaníliát, 15 dkg Ramát, 15 dkg porcukrot, 1 citrom reszelt héját és levét kikeverjük. Ha a főzött krém kihűlt, akkor a kettőt összekeverjük. Egy lapot megkenünk baracklekvárral, a következő lapot a krémmel, és a harmadik lapra a következőt tesszük: 3 tojássárgát 18 dkg porcukorral összekeverünk, és a még meleg tésztára kenjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem