Feltöltve:

Császárfánk

60
Könnyű
5 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tetejére

tortabevonó csokoládé10 dekagramm
fehér csokoládé5 dekagramm

A tésztához

liszt35 dekagramm
Ráma22 dekagramm
sütőpor1 csomag
porcukor25 dekagramm
darált dió15 dekagramm
rum, vagy rumaroma3 evőkanál
sárgabaracklekvár1 pohár

Desszertek: Császárfánk a sok Fánk recept közül.

Elkészítés

1

A sütőporral elkevert lisztet,Ramát, porcukrot jól összemorzsoljuk. Ezután hozzáadjuk a diót és a rumot, majd összegyúrjuk. Ha nem akar összeállni, akkor még egy kis rumot teszünk hozzá. Kinyújtjuk, kiszaggatjuk és sütjük.

2

Egy tepsit Ramával vékonyan kikenünk, kb. 3 cm távolságra rakjuk egymástól a sütiket, mert a sütőportól megnőnek.

3

Két karikát összeragasztunk lekvárral és csokival bevonjuk. A sütemény tojás nélküli. A csokimáz megdermedése után fogyasztható, nem kell várni, hogy bepuhuljon.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem