A mazsolát beáztatjuk. A tejet 3 evőkanál kristálycukorral, a vaníliás cukorral és egy csipet sóval felforraljuk. Állandóan kevergetve, apránként hozzáadjuk a grízt és kis lángon kevergetve megfőzzük, majd hagyjuk hűlni.
A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgáját hozzákeverjük a grízmasszához. A tojásfehérjéből a maradék kristálycukorral kemény habot verünk és ezt is a grízmasszához adjuk. A mazsolát kinyomkodjuk és lazán a masszába forgatjuk.
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A margarint felforrósítjuk egy olyan serpenyőben, amit a sütőbe is be tudunk tenni. Beleöntjük a masszát, betesszük a sütőbe és kb. 10 perc alatt megsütjük.
Villával szétdaraboljuk, porcukorral megszórjuk és a tetejére Carte d’Or Joghurt-Erdei Gyümölcs jégkrémet teszünk.