Feltöltve:

Cseresznyés, krémes lepény

40
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

liszt50 dekagramm
Ráma25 dekagramm
cukor15 dekagramm
tojás1 egész
tejföl2 púpos evőkanál
sütőpor1 csomag
tej1 dl

Töltelék

magozott cseresznye50 dekagramm
vaníliás pudingpor1 csomag
tej4 dl
búzadara2 evőkanál
cukor1 kevés
fahéj1 kevés

Desszertek: Cseresznyés, krémes lepény a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

Az 50 dkg lisztben elkeverem a cukrot és a sütőport, majd a tojással, a tejföllel és annyi tejjel gyúrom össze, hogy könnyen nyújtható legyen.

2

A töltelékhez megfőzöm a pudingot, majd belekeverem a búzadarát, a cseresznyét, az ízlés szerinti a cukrot, valamint egy csipet fahéjat.

3

A tészta háromnegyed részét tepsi méretűre nyújtom és belehelyezem a tepsibe. Erre ráöntöm a tölteléket, majd rányújtom a tészta maradékát. Villával megszurkálom és előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütöm.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem