Feltöltve:

Cseresznyés mogyorótortácskák

access_alarm 40
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz12 dekagramm
tojás4 darab
finomliszt15 dekagramm
búzadara1 evőkanál
1 csipetnyi
sütőpor1 teáskanál
őrölt fahéj1 teáskanál
barna cukor1 evőkanál
mogyoró5 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
reszelt narancshéj1 teáskanál
cseresznyekompót35 dekagramm
őrölt mogyoró10 dekagramm

Desszertek: Cseresznyés mogyorótortácskák a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A morzsához Ramát a sóval és a barna cukorral felhabosítjuk, a darát, az aprított mogyorót hozzáadjuk, összegyúrjuk, majd fél órára a mélyhűtőbe tesszük.

2. lépés

A Ramát a barna-cukorral, a vaníliás cukorral és a fahéjjal felhabosítjuk, amíg a cukor feloldódik. Ezután a tojásokat egyenként hozzáadjuk és tovább habosítjuk. A lisztet az őrölt mogyoróval, a sütőporral és a reszelt narancshéjjal összekeverjük. A keveréket a Ramás krémhez adjuk.

3. lépés

A cseresznyét lecsepegtetjük és a tésztához keverjük. Minden torta formácskába egy evőkanálnyit töltünk.

4. lépés

A mélyhűtőből kivéve tésztareszelőn lereszeljük és a morzsát a tortácskákra szórjuk. Előmelegített sütőben, 175 °C-on 25-30 percig sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem