Az élesztőt 1 dl langyos tejben felfuttatjuk. A mazsolát forró vízbe áztatjuk, majd leszárítjuk. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval és a vízzel kemény habbá verjük. A lisztet egy keverőtálba szitáljuk és hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukrokkal és hozzáadjuk a liszthez. A Ramát felolvasztjuk, majd a liszthez keverjük. Amikor jól összedolgoztuk a liszttel és a maradék tejjel, óvatosan hozzáadjuk a felvert habot. A massza felébe belekeverjük a kakaót. Ramával kikent formába öntjük a sárga tészta felét, rá a barna masszát, ezt megszórjuk a mazsolával, majd a maradék sárga masszát is ráöntjük. Egy villa segítségével könnyedén átkeverjük. Kétszeresére kelesztjük, vagyis a formát ki kell töltenie. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.