Feltöltve:

Csípős mexikói zöldséges palacsinta

access_alarm 30
cake Könnyű
person_outline 6 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Knorr Mexikói chillis bab1 csomag
kész palacsinta6 darab
konzerv vörösbab200 gramm
Konzerv kukorica200 gramm
cukkini1 darab
Hagyma1 darab
fokhagyma gerezd1 darab
paradicsom sűrítmény3 evőkanál
chili paprika1 darab
reszelt sajt150 gramm
olíva olaj3 evőkanál
víz250 milliliter

A töltelékhez adhatunk friss koriander zöldet is a még autentikusabb mexikói ízek kedvéért.

Elkészítés

1. lépés

Egy forró serpenyőben pirítsuk meg a finomra vágott hagymát és fokhagymát. Majd adjuk hozzá a kis kockákra vágott cukkinit, a leöblített babot és kukoricát.

2. lépés

Ezután szórjuk rá a Knorr-fixet és a vizet. Jól keverjük össze. Hozzuk forrásba, majd levéve a lángot, főzzük 3 percig.

3. lépés

Töltsük meg a 6 palacsintát ezzel a töltelékkel, majd tekerjük fel őket. Egy tálban jól keverjük össze a paradicsom pürét a finomra vágott chilivel.

4. lépés

Helyezzük a palacsintákat egy margarinnal kikent sütőtálba. Kenjük meg a tetejüket a chilis paradicsom pürével, majd szórjuk meg a reszelt sajttal. Tegyük 190 fokra előmelegített sütőbe és kb. 15 perc alatt süssük össze. Tálaljuk melegen.

Hozzászólások

Hasonló receptek